WRC – SS19 Clocaenog 2 (Power Stage) (7.52km)

SebastienOgier-www.rally-mania.cz_

Clocaenog 2 er 7,52 kilometer lang og er årets siste Powerstage. Etappen har tidligere blitt kjørt som SS3 Torsdag kveld, da i mørket med Thierry Neuville som raskeste sjåfør med tiden 4:25,9. Nå skal sjåførene kjempe om de siste ekstra poengene på denne fartsetappen i dagslys. Spenningen ligger fortsatt i landskampen mellom Mads Østberg og Andreas Mikkelsen. Mads Østberg tok første stikk på dagens første etappe og fulgte opp med en etappeseier på SS18.

Resultater og kommentarer fra SS19:

1. Thierry Neuville 3p 0.0
2. Evgeny Novikov 2p +0.5
3. Mads Østberg 1p +0.5
4.  Sebastien Ogier +1.1
5.  Jari-Matti Latvala +7.6
6.  Daniel Sordo +8.2
7. Martin Prokop +8.8
8. Elfyn Evans +15.9

Daniel Sordo – Det var veldig glatt her inne, jeg tror ikke jeg vil like de siste etappene.
Mads Østberg – Det var veldig, veldig glatt her inne. Jeg syntes det var glatt torsdag kveld, men det var ikke noe i forhold til hvordan det var nå. Kampen mot Mikkelsen er viktigere en poengene på Powerstagen, vi kjører alt vi kan. Andreas Mikkelsen – Vi prøvde alt vi kunne, bare så synd at vi var av veien. Vi hadde en femtegir snurring her inne, bare flaks vi er her vi er nå.
Thierry Neuville – Det var en ganske bra etappe, men det blir bare glattere og glattere her inne. Jeg liker denne etappen.
Jari-Matti Latvala – Jeg kvalte bilen i ett veidele og jeg tapte masse tid. Jeg klarer ikke å bli bedre en nummer to i dette løpet, hva kan jeg gjøre?
Sebastien Ogier – Jeg aner ikke hvordan det gikk på denne Powerstagen, men for meg er det kun om og komme igjennom rallyet.

Totalliste etter SS19:

1.  Sebastien Ogier
2. Jari-Matti Latvala +26.0
3. Thierry Neuville +1:18.8
4.  Mads Østberg +1:38.5
5. Andreas Mikkelsen +1:56.0
6. Martin Prokop +7:19.2
7.   Daniel Sordo +8:17.2
8. Elfyn Evans +10:44.2