Thor Gunnar Hagen

Thor-Gunnar1-300x200

Thor Gunnar Hagen fra Modum, er en ung og lovende rallysjafør med bakgrunn fra gokart. I gokart var han alltid en av de beste, og overgangen til rally har mer eller mindre gått smertefritt. Men som med de fleste andre, så er det økonomien som setter en stopper for utviklingen.

Hagen startet i ungdoms rally med sin far Thor Einar som kartleser med en Nissan Almera, en bil han kjører den dag i dag. Med en langt svakere bil enn konkurrentene som kjøre ungdoms rally, leverte Thor Gunnar meget bra resultater og kom langt opp på totaltlisten flere ganger. Og man skal ikke glemme at de som kjører ungdoms rally starter helt sist i hvert løp, på hver etappe, og har helt klart dårligst forhold. Gang på gang så kjører unggutta/jentene raskere enn de mere erfarne, kanskje det hadde vært en idê å la de få lov til å starte litt lengre frem og få litt bedre forhold?

Thor-Gunnar2-300x224

Thor Gunnar kjører med sin Almera i Nasjonal klasse 12, og i sin første sesong som senior i 2011 kjørte han inn til en tredjeplass i Norgescupen. Med den rette støtten fra de rette folkene, og litt hjelp økonomisk kan Thor Gunnar komme langt innenfor rallysporten. Kanskje Thor Gunnar er det neste talentet EVEN rally plukker opp og tar med videre til toppen i rally?